mandag 10. desember 2018

Hyllest til fornuftens fanebærere - Verdens Gang

Vil du lese om min julekalender med fornuftens fanebærere, trykk her.

Vil du se resten av listen, trykk her.

Det skal ikke legges skjul på at jeg til tider har irritert meg over Norges største avis, Verdens Gang, og deres skriblerier om kjendiser. Det kan heller ikke stikkes under stol at en av og til kan irritere seg over ett og annet om ordspill som avisen presterer å legge ut på forsiden.

Man kan mene mye og mangt om VG. Likevel kan man ikke, når man skal vurdere hvem som har gjort et bidrag til fornuften i Norge, ignorere de fantastiske avsløringene de har kommet med de siste årene.

La meg derfor liste opp noen av dem:

Addictologi

VG avslørte i 2017 den alternative selvhjelpsbevegelsen Addictologi, som i praksis fungerer som en scientologilignende sekt, med torpedoer og skyhøye priser.

Svein Magne Pedersen 1

VG avslører at Svein Magne Pedersen, gjennom sin teletorgtjeneste tilbyr helbredelse fra kreft og AIDS, bare ved hjelp av bønn.

Svein Magne Pedersen 2

VG avslørte nylig at Svein Magne Pedersen har samlet inn penger til barnehjem i India, barnehjem som aldri har blitt bygget.

Dark Room

VG avslører at politiet har drevet egne fora med barneporno for å fange pedofile.


Dette er den jobben som ekte journalister skal drive med. Dette er det unge journalistspirer drømmer om å skrive. Dette er det som fremmer fornuften og gjør Norge til et bedre sted. Vi takker for innsatsen og håper på flere avsløringer og færre ordspill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Historieressurser - Antikkens Hellas VGS

 Dette er en ressursbank for historielærere som skal undervise om antikkens Hellas. Bloggposten er inndelt i forskjellige ressurser. Den vil...

Populære innlegg