torsdag 13. desember 2018

Hyllest til fornuftens fanebærer - Carina Marie Rose

Vil du lese om min julekalender med fornuftens fanebærere, trykk her.

Vil du se resten av listen, trykk her.

Carina har jeg møtt flere ganger, og hver gang virker hun som en hyggelig og reflektert person. Men å være hyggelig er verken tilstrekkelig eller et krav for å havne på listen (ellers ville ikke halvparten av misantropene på listen vært aktuelle).
Bilde knabbet fra Facebook.

Carina er en av dem som man møter på skeptikertreff har vært aktive i skeptikermiljøet. Hun har også skrevet masse fornuftig i forskjellige medier. Det er innlegg som dette som gjør at en virkelig begynner å stille spørsmål ved hva en skal med oss humanioraskeptikere. Eller hva med artikler i åndselitens blekke Morgenbladet? Slik kan da ikke vi skrive om! Og ikke minst studerer hun så spennende og viktige tema på universitetet, tema hun villig forteller om her.

Ellers er det viktig å påpeke at hun er en veldig dyktig formidler. Som pedagog har jeg lært at å kunne noe ikke alltid gjør deg i stand til å undervise i det. Mange smarte mennesker har store problemer med å lære bort det selv har lært. Slik er det ikke med Carina, hun kan formidle, hun kan lære bort, og hun kan sørge for å at andre forlater henne med den samme entusiasmen for et tema som hun har.

Vi takker for innsatsen. Du er en fornuftens fanebærer.

Eller som andre har sagt:

"Carina tar seg alltid tid til å svare på spørsmål, enten de kommer fra de festlige, nysgjerrige barna hennes, eller fra tilfeldige raringer på internett. Hun har en dyptgripende interesse for alt som rører på seg og alt som ikke rører på seg, men bare flyter med strømmen, av levende vesener, og heldigvis for oss er hun glad i å fortelle om alt hun finner ut."

"Flott kvinne som er like smart på innsiden som hun er vakker på utsiden."

"Carinas intellekt konkurrerer bare med størrelsen på hjertet hennes. Jeg er stolt av å kunne si at jeg kjenner henne."Takk til Marit Simonsen for uvurderlig hjelp. Hun er grei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Dikt- Blomsten

BLOMSTEN 1 Jeg gikk en tur i skogen En vakker sommerdag I fred fra folk og larmen Fra hverdagslivets jag Jeg hørte fuglen synge Et ...

Populære innlegg