lørdag 10. desember 2022

Kjetilskolen.com - ny nettside for lærere

Trenger du undervisningsopplegg? Jeg har opprettet en egen nettside hvor jeg legger ut det meste jeg har laget, helt gratis.

Du kan finne opplegg på fire måter på siden, enten ved å klikke på "Gratis undervisningsopplegg", hvor alt ligger inne som produkter. Jeg trengte en måte å enkelt legge ut filene, og da var nettbutikk den beste løsningen. Der er imidlertid alt gratis. Det er lov å donere ti kroner til drift, men det er intet krav.

Dessverre må man registrere seg for å laste ned, jeg har forsøkt å gjøre noe med det, men det gjør ingenting om du oppgir falsk informasjon.Ellers kan du velge en av disse lenkene på forsiden.

 Du kan også besøke bloggen, hvor jeg både deler opplegg og tanker om norsk skole.
Til slutt kan du også bruke søkefunksjonen, da søker den i både bloggposter og "produkter".Hvis du har besøkt denne bloggen tidligere, og sett at jeg har lenket til opplegg, så er de lenkene døde nå. Jeg valgte av forskjellige grunner å flytte over alt jeg har laget til en side jeg selv kontrollerer.

Ellers vil jeg minne om at grunnen til at jeg deler er fordi jeg vil at andre lærere skal gjøre det samme. Det aller viktigste man kunne gjort for norsk skole, er at lærere deler det de har laget. Det er så mange hundretusener av timer som årlig går tapt fordi en lærer måtte lage noe som en annen lærer allerede hadde produsert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Dikt - så mange spørsmål

 da tidemand og gude malte brudeferden i hardanger hadde de lest avisen hadde de lest om gutten som løp over gangbruen drep denne negeren ro...

Populære innlegg