søndag 5. februar 2023

Å sende epost til Human- Etisk Forbund

 Jeg har tidligere vært aktiv i Human- Etisk Forbund, både sittet i styre i lokallag og vært instruktør for humanistisk konfirmasjon. Jeg har også vært taler på humanistisk konfirmasjon, og holdt foredrag for konfirmantlærere. HEF har gitt meg mye, både et miljø for å møte nye venner og samtidig et sted for å bli intellektuelt stimulert. Samtidig har de kjempet for mye godt, og jeg er som regel enig i det meste.

En ting som imidlertid har irritert meg over forbundet er at det ofte er vanskelig å få til å svare på eposter. Dette var noe jeg merket tidlig, jeg kunne sende inn forslag og opplegg, men det kom så og aldri svar. Jeg har laget et opplegg, sendt den inn, og aldri hørt noe fra dem. En gang ble jeg veldig frustrert over manglende svar, så jeg meldte meg ut. Eller, jeg forsøkte å melde meg ut, men jeg klarte det først etter en måned, da jeg skrev om utmeldingen på Twitter, og noen ansatte i Forbundet ga beskjed videre. Kanskje et år senere meldte jeg meg inn igjen, da jeg bestemte meg for å gi dem en ny sjanse.

Uansett, jeg driver en nettside hvor jeg deler ressurser for skolen, og i den forbindelse tenkte jeg at jeg kunne laste opp de oppleggene jeg har laget til humanistisk konfirmasjon. Den siste gangen jeg var konfirmantlærer, våren 2020, var alt jeg brukte i undervisningen egenprodusert, siden en av mine hobbyer er å utvikle spill og morsomme aktiviteter.

Lørdag 28/1 sendte jeg en kort melding til human@human.no med lenken over, og nevnte at noe av det kanskje kunne være av interesse for noen konfirmantlærere. Selvsagt forventet jeg ikke svar over helgen, men kanskje i løpet av noen dager ville det vært greit med en bekreftelse på at de hadde mottatt eposten. Det fikk jeg ikke svar på. Jeg sendte et nytt svar noen dager senere, hvor jeg fikk automatisk svar hvor deres medarbeidere skulle se på eposten og gi meg svar innen kort tid. Det har jeg ikke fått.

Grunnen til at jeg skriver denne eposten er at dette har vært et problem gjennom mange år i HEF, og det ser ikke ut til å ha endret seg betraktelig. Jeg skriver ikke dette på grunn av en epost, men på grunn av mange, over mange år. De er nødt til skjerpe seg i kommunikasjonen med medlemmer.

Jeg kommer til å oppdatere denne eposten så snart jeg får svar, om jeg i hele tatt får det.


EDIT: De svarte nå, ni dager senere, men siden det fortsatt er et stort problem at Human-Etisk Forbund ikke svarer på eposter, lar jeg bloggposten være tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Dikt - så mange spørsmål

 da tidemand og gude malte brudeferden i hardanger hadde de lest avisen hadde de lest om gutten som løp over gangbruen drep denne negeren ro...

Populære innlegg