tirsdag 28. mai 2013

Hyllest til Fornuftens Fanebærer - Øivind Bergh

For de som er interessert i å lese flere hyllester, kan dere gjerne klikke innom:
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Del 5
Addendum

Mange har fått oppleve homøopaten og ordkustneren Rolf Erik Hanssens subjektive vurderinger av ens utseende og seksuelle preferanser. Han liker gjerne å påpeke at navngitte kvinner ikke trenger mange drinker før de kryper til køys med ukjente menn, og om en mann liker å ha en hyrdestund uten at andre er tilstede liker også Rolf Erik å gjøre vedkommende oppmerksom på dette. Sagt med andre ord, Rolf Erik Hanssen er en nettmobber.

Det var mange som vurderte søksmål, det var mange som ønsket å ta opp kampen med de sosiale mediers Joker fra Trøndelag, og der andre tiet valgte en professor fra Bergen å ta på seg rollen som Batman.

Øivind Bergh er havforsker, men det er ikke derfor han må hylles som en av fornuftens frontkjempere. Han har brukt mye tid på å debattere høyreekstreme, og da han publiserte en artikkel hos Dagsavisen Nye Meninger om de høyreekstremes mobbekultur, reagerte den tidligere nevnte ordkunstner. Beskyldningene som ble kastet etter Øyvind skal vi ikke gjengi her, men de var alvorlige nok til at et søksmål var påkrevet, og som i tegneserien ble Jokeren bekjempet.

Vi er glade for den innsatsen du gjør i kampen mot mobbingen på nettet og i kampen mot de høyreekstreme. Du er definitivt en fornuftens fanebærer.Foto er fra Facebook, jeg ville ikke be om tillatelse, siden han da ville få vite om dette på forhånd. Om bildet ønkes fjernet vil jeg selvsagt gjøre det.

4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Det kan jo være på sin plass å kommentere denne såkalte hyllesten. Hvorfor informeres det ikke at Øivind Bergh er en som aktivt bedriver nettmobbing og desinformasjon på Internet? Her fremstilles Rolf Erik Hanssen som en nettmobber, men uten å forklare hvorfor Rolf Erik Hanssen tok til motmæle mot nett-trollet Øivind Bergh. Hele denne hyllesten av Bergh er jo bare en farse. Nedenfor er lenke til informasjon om hva denne Øivind Bergh bruker fritiden sin på...

  Tilfellet Øivind Bergh - En nettmobber en desinformant og en løgner:
  http://www.monsanto.no/index.php/no/component/content/article/9-uncategorised/207-tilfellet-oivind-bergh-en-nettmobber-en-desinformant-og-en-logner

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er vel mer på sin plass å poengtere at du Krudtaa er av samme lest som Hanssen, om enn med et noe mer sivilisert vokabular. Motmæle? Virkelighetsoppfatningen er fascinerende borte hos "Lyskildenfolket".

   Nevnte Hanssen kan man selv oppleve her: http://www.youtube.com/watch?v=AT-oxOHaqGA

   Slett
 3. Den hyllesten slutter jeg meg til! Bergh viser ukentlig prov på ryggrad, baller, klarsyn og kunnskapsrikdom. En fryd å lese kommentarene til Bergh, som regel rett til kjernen av saken og uten å "skrelle ordene". Virtuell øl påspandert til Bergh!

  SvarSlett

Å sende epost til Human- Etisk Forbund

 Jeg har tidligere vært aktiv i Human- Etisk Forbund, både sittet i styre i lokallag og vært instruktør for humanistisk konfirmasjon. Jeg ha...

Populære innlegg