søndag 22. september 2013

Uttrykk som aldri har vært morsomme

Du slutter å si dette umiddelbart? Glimrende.


 • Slå deg ned før jeg gjør det
Tehehehehe. Jeg ler så mye at jeg får lyst til å slå deg ned. Du bruker et uttrykk alle har hørt, likevel forventer du at de skal le av det. Har du noensinne lurt på hvorfor du må gå med hjelm inne?
 • Man kan ikke gjøre alle til lags, noen må også gjøres til sei og torsk
Vent litt, lags, hmmmmm. Lags, laks, aaaaah, man kan ikke gjøre alle til laks. Morsomt. Mest sannsynlig spiser du Grandiosa hver dag. Spis gaffateip i stedet.
 • blablablablablabla.... NOT!
 Wow, der lurte du meg. Først sier du en ting, så trekker du alt tilbake med ett ord. Du er så kul. Hvordan kan jeg bli som deg? Drittsekk.
 • Vi skal møte Brann, og de skal vi slokke/ Start må nok rykke tilbake til start.
Så flink du er! Du klarte å lage en kobling av ordet Brann og brann! Jeg er imponert. Og så koblet du Start og start. Wow. Hvor tar du det fra?
 • Doffen har daua.
Ikke bare Doffen blir nødt til å miste livet. Jeg finner deg nok om du innbiller deg at du er morsom om noen spør: "Hva skjer?", og du svarer dette. Jeg blir sint bare av å skrive dette. Kast deg i akvariet og gjør dine nærmeste en tjeneste. Slapp av, de kommer ikke til å savne deg.
 • Bob, bob.
Hvis en person holder en CD med Ole Ivars, en DVD med Mot i Brøstet, et eksemplar av Se og Hør og forteller at han liker Rosenborg, Fremskrittspartiet, hjemmebrent, låvedans og P4, og sist, men ikke minst, bruker uttrykket "bob bob", gjett hva jeg dømmer ham hardest for. Korrekt. Bob, jævla fuckings pissebob. Drikk maursyre og gjør verden en tjeneste.
 • Det er ikke feil med helg/ med en fest/ med åpen wifi
Har noen påstått det? Har noen påstått at det er feil? Så hvorfor sier du det? Det kan jo ikke være fordi det er morsomt?
 • Note to self: Blablablablajegeeierikkehumor.
 DET ER IKKE MORSOMT AT DU SKRIVER MELDINGER TIL DEG SELV, KAN DU FORSTÅ DET????? Skriv melding til deg selv, det er flott, så hvorfor i helvete deler du notater til deg selv med andre? Åja, det var jo sant, det var jo HUMOR! Du er jo morsom, du skriver en melding til deg selv, så tar du feil av en notatblokk og Facebook/ Twitter. Hahahahahahaha, du gir meg syfilis.
 • Lat at grinda, kydna frys!
  Dette sier morsomme striler når de vil at folk skal lukke døren. Jeg ler meg fillete. Håper de får kreft.
 • Fra spøk til revolver /Ingen hårsmak.
 Hahahahhahahahahahahahahahahaha, du byttet ut "alvor" med "revolver", hahahahahahahaha, jeg dævvver!!!! Og "hårsmak" i stedet for "årsak", du er så kreativ. Måtte barna dine bli kjønnsforskere.
 • Jeg døde litt innvendig nå.
Desverre døde du ikke utvendig også. Idiotutrykk.
 • Sist jeg sjekket kalenderen var vi fortsatt i 201X/ Jeg trodde et øyeblikk jeg befant meg på nittenhundretallet.
 Gjorde du det? Sjekket du kalenderen? Problemet med det uttrykket er at det var oppbrukt i 1993, så dersom du sjekket kalenderen, hvorfor bruker du fortsatt uttrykket? Og trodde du du befant deg i et annet århundre når du leste noe? Ok, jeg red på en dinosaur i dag. Hvilket århundre tror du at du befinner deg i nå?
 • Og til slutt, absolutt alle vitser om etternavnet mitt, Hope. Jeg har hørt No Hope, Hopeless, Bringer of Hope, de har aldri vært morsomme, og kommer heller aldri til å bli det.
Det er så mange uttrykk folk bruker som aldri har vært morsomme, men jeg forstår jo at den jevne person er for lat og for lite kreativ til å tenke ut nye. Samtidig ser det ut til at alle går rundt og tror de er morsomme. Beklager, det er du ikke. Jeg hater intenst umorsomme personer som tror de er morsomme, de er like ille som folk som tror de kan synge. Imidlertid kan de sistnevnte gå på Idolaudition og få høre sannheten, det kan vi desverre ikke med disse selvutnevnte komikerne.

Da har jeg skydd ut nok edder og galle i dag, og jeg håper du enten tar dette til deg eller blir spiddet av en gaffeltruck.

3 kommentarer:

 1. Jeg har aldri vært fan av "Gjør verden en tjeneste og (dø på kreativ måte)".

  Dessuten er min oppfatning at slike idiotvitser handler mer om å felles anerkjenne at noe er teit enn å faktisk tro at det er morsomt. Litt som vitsen inne i smellbongbongen - folk har ulik humor, og er vitsen ålreit vil bare halvparten like den, og festen splittes. Med crappy vits kan alle samles i fellesskap mot vitsen.

  Men det er helt greit at du raser mot teite floskler. Du er så søt når du er sint.

  SvarSlett
 2. Her var det teite formuleringar i eit hopetal!

  SvarSlett

Problemet med falsk balanse

Denne teksten er tidligere delt av meg på Facebook, men jeg tenkte den kanskje ville nå flere om jeg også skrev den på bloggen min. Det er...

Populære innlegg