lørdag 30. november 2013

Fornuftens fanebærere - fortsettelsen...

Da har det snart gått ett år siden jeg ut min forrige hyllest til fornuftens fanebærere, og jeg har oppdaget at det er mange som fortsatt trenger å hylles. Hver dag i advent vil et nytt navn takkes for den innsatsen de gjør for fornuften, for toleransen og for ett  mer åpent og opplyst Norge.

La meg først si at dette ikke er et A og B-lag, hvor de som ble nevnt tidligere var de mest fornuftige og disse som nå nevnes er de nest smarteste. I fjor valgte jeg femti navn ut fra min begrensede kunnskap, da ble det slik.

Det var også enkelte jeg utelot ved forrige utgivelse fordi jeg visste at dette ville provosere andre på listen. Disse er inkludert ved denne anledningen.Du kommer garantert til å bli provosert av navnene på listen, så da beklager jeg på forhånd.


Jeg legger ut første navn i morgen, og jeg må innrømme at jeg ikke er helt i boks med listen ennå. Forslag tas derfor imot med takk. Samtidig kommer jeg også til å kontakte noen av dere og be om dere kan skrive ett par setninger om en person. Jeg blir veldig glad om du svarer på denne meldingen, da gjør du jobben min mye enklere.

Til slutt en liten oppfordring. Jeg la tidligere hyllestene ut i grupper av ti, men jeg ønsker etterhvert å lage alle slik, med en post per person. Om du har noen gode ord du vil si om en på listen, send dem til meg, og jeg vil legge dem ut. På forhånd takk.

Da får du følge med på bloggen min fra og med i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar