torsdag 4. april 2013

Finn på en tittel

Jeg kommer til å publisere to typer poster fremover (i tillegg til alle de andre som jeg legger ut).

Fornuftens Fanebærere må fortsette. Jeg valgte ut femti som har inspirert både meg og andre, men dette er selvsagt ikke nok. Flere må hylles. Flere må trekkes frem. En som heter T må trekkes frem, O må også det, ikke minst må L trekkes frem, M, og ikke minst Ø! Hver og en som skal hylles får sine egen post. Følg med.

Så er det en annen type post, og det som kjennetegner meningen bak disse er følgende:

Sagt med andre ord. Jeg liker å skrive om ting som ikke gir mening, om universet som befinner seg inni ingangsdøren, om krigen mellom jordkloden og fortelligene, om alle de som styrer metabyen (blant annet han som åpner porten hvor alle døde må gå inn), om mirakelmirakler (og hva som skiller mirakelmirakler fra vanlige mirakler), om hvem som håndhever de naturlovene flertallet ikke forstår.

Bloggere er under et meningstyranni, hver post, selv i en rosablogg må på en eller annen måte gi en mening. Det må være et budskap, enten at du kjøpt en ny kjole, at ferien var fin eller at regjeringen må gå.

Her på bloggen vil du fortsatt finne meninger og budskap (førstnevnte poster er jo i aller høyeste grad meningsfulle), men av og til vil du støte på meningsløse poster. Da kan du selvsagt velge å hoppe over disse, eller å lese. Det bør ikke være et problem med å skille dem.

Det var dagens budskap. Over og ut. Forresten, første meningsløse post kommer straks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar