torsdag 26. januar 2012

Jeg har blitt nettjournalist

Jeg har fått ubetalt jobb som journalist i nettavisen Nye Nyheter, og kommer til å dele alle mine forsøk på å være anstrengt morsom der. Her ligger noen av sakene mine allerede. Følg oss gjerne på Facebook og Twitter.


Etter at det denne uken ble klart at det er en forbindelse mellom synd og nasjonale tragedier har Norges regjering bestemt at Norge kommer til å kjøpe opp syndekvoter fra mer gudfryktige nasjoner. For øyeblikket er Norge i dialog med blant annet Irland, USA og Vatikanstaten.


Dersom du ønsker beholde fødestuen i din kommune vil det muligens være lurt å gi denne mannen oppmerksomhet når han besøker ditt hjemsted. Ekspedisjonssjef i Helsedepartementet Peter Bjorvatn ønsker å revidere den tidligere planen til regjeringen.


I en pressemelding erklærer Norwegian Defense League at sex fører til en raskere muslimsk overtakelse av Norge.
Dersom du har tenkt deg på premieren på Villanden neste uke kan det tenkes at du må passere demonstranter. Organisasjonen Ingen Mening har truet med nøytrale demonstrasjoner utenfor den Nationale Scene.I en pressemelding erklærer formann i Indremisjonsforbundet Knut Mathiassen at de ikke lenger bærer nag til Jesus for å ha laget vin av vann. Forbundet har tidligere uttalt at Jesus er å regne for en synder og hedning på grunn av brudd på Forbundets statutt 4.2 hvor det står at: “Du skal ikke, under noen omstendigheter, drikke eller produsere alkohol”. Jesu klare brudd på denne regelen har lenge blitt sett på som et så stort overtramp at han i lang tid ikke ble regnet som en indremisjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar